Monday, January 26, 2009

Yleiskysely Lindroth -suvusta ja siihen liittyvästä tiedostaOte perheraamatusta (Kalle Lindroth: Tapionkylä). Mukana nimilistassa mm. isoisoisäni Kustaa Aadolf Lindroth sekä isoisäni Kaarle Kustaa ("Kusti") Lindroth.


Hei!

Taas vierähti Joulu ja vuosi 2009 on jo pitkällä, ennen kuin tässä ehtii bloggaamaan. Ensi lauantain (31.1.2009) Lapin Kansassa on ilmoitus, jossa kyselen valokuvia, juttuja tms. koskien Lindrothin sukua tai siihen liittyviä sukuja.

Olen saanut sukupuuta kasaan jo ihan mukavasti aina 1520 -luvulta saakka noin 1900-luvun alkuun, ja samalla on paikannettu joitakin elossa olevia sukulaisia. Digisanelimella tehtyjä äänitteitä on noin 15 kpl.

Kuvia ja tarinoita saisi olla vielä lisääkin. Toiveena olisi saada kirja ulos 2010 mennessä. Jos siellä jollakin on piironginlaatikoissa aineistoa, niin olisin tosi kiinnostunut :) Minulle voi meilata osoitteeseen harri.lindroth@kolumbus.fi

Tarkoituksena on lisäksi kerätä tietoja talteen myös erillisen kyselykortin avulla, joka laitetaan tunnetuille sukulaisille kevään 2009 aikana.

Ota yhteyttä tai vinkkaa kaverille! Minulla on esim. mahdollisuus kuvien skannaamiseen paikan päällä, niitä ei tarvitse lainata. Aineistoa ei julkaista blogissa eikä kirjassa, jos luovuttaja niin päättää.

Ks. tässä blogissa tarkemmin tutkimuksestani
http://lindrothfamily.blogspot.com/2006/10/mit-tutkimukseni-kattaa.html


Kiitos

Harri Lindroth

No comments: